Tuesday, April 14, 2009

::Tag dari Kembo::

Sudah lama tidak menceburkan diri dalam dunia Tag ni kan.Tag haram ini datang nya tulus ikhlas dari Kembo kecik,rakan blogger BMCS gak.Dengan hati yang berkembang-kembang,aku menjawab tag beliau.Hargai ye..

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama blog itu? iovantgarde's territory.Kenapa?Macam unik sahaja nama itu bagiku.Ye tak??

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
www.fikriworld-alang.via.my dan ia dibuat on the spot ketika blog ini dilahirkan beberapa bulan yang lalu.

3. Apakah method dalam penulisan blog anda?
Method??Menatang apakah ini??Bahasa Ibunda .Jika rajin,sila sebak entry terawal saya,menggunakan medium bahasa Inggeris.Pastu macam tak bleh blah.Macam haram je language aku.Huhu..

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
Yup..pernah.Terutama bila tengah syok godam coding,error berlambak sana sini.Demmm..Tapi itu dulu.Penulis blog tegar tak kan buang blog mereka bukan?

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
owh..kembo kecik..Blog lu memang sempoi.Fllowers ramai tu..semua gadish..H0h0..bagi aku sorang,boleh??haha

6. Senaraikan calon yang akan di tag: Anda sudah baca entry ini.Maka wajib jawab Tag ini..huhu..

2 comments:

KembokeciK said...

ahaha....mau gadishh...mane bule...ngurat sindrik..ahaha

iovantgarde said...

@7545773084186408936.0
ade tak gadis lonely untuk aku??hahaha