Wednesday, March 4, 2009

::Gunting Rambut Secara Maya::

Remaja lelaki di luar sana,adakah rambut anda sudah cukup kemas untuk mengorat anak dara ketua kampung?Sudah mantapkah sispan rambut kalian bagi memastikan remaja-remaja perempuan berwawasan di kawasan rumah sewa anda mahu pon di kawasan taman anda itu untuk tertarik dengan anda pada pandangan pertama?Jika tidak adalah jawapannya,segeralah ke kedai gunting rambut berdekatan dengan kediaman anda!!Malas??Itu lah punca anda tidak berkapel sehingga sekarang..haha..
Mukadimah sikit2 sudeh..Sebenarnya,entry ini bertujuan nak memperkenalkan dengan anda semua dengan teknik menggunting rambut secara maya.Percayalah,apabila anda menekan button play di atas,anda akan rasa seperti berada di kedai gunting rambut di Barat Laut London.Kejadian menggunting rambut adalah seperti kejadian sebenar tetapi secara zahirnya tidak.Tak perlu rumusan secara panjang lebar,klik saja button play di atas.
Untuk effect yang lebih berkesan,sila dengar dengan menggunakan headphone mahu pon earphone ye..Pesanan dari penaja,jika anda ingin menyatakan fashion potongan rambut yang di idamkan kepada si penggunting,harap sila batalkan niat itu,kerana penggunting tidak faham sepatah haram pon bahasa melayu.Nyatakan niat itu sekadar dalam hati sudah memadai mungkin,Selamat berhibur.

4 comments:

drexar said...

oo ini yang ko kata nak gunting rambut aku.. cis ingat ape la tadi haha

rsd said...

"Malas??Itu lah punca anda tidak berkapel sehingga sekarang.." serius...ayt ni wat aku gelak guling2...nk je aku tgn2 kn ko ni...agaknye pakkot tu mls la ek???hahaha

iovantgarde said...

to rasid:
klu pak kod tu,aku tak tau ar sebab ape die tidak mempunyai gadis,,padahal ramai gak kot die meminati gadis..hahaha

apisz said...

mmg best gnting rmbut ngan ko lang..psaan sama je ngan ms atuk aku gntg rmbut aku ms bdk2 dl...