Thursday, March 12, 2009

::Arsenal ku masih bernyawa::

Ya.Entry ini akan berbaur semangat kesukanan yang tinggi.Tepuk tangan ramai-ramai untuk bersama meraikan kejayaan ke4-4 team EPL yang layak ke suku akhir Champion League.Tahniah juga diucapkan kepada semua pasukan yang telah berjaya menewaskan lawan masing-masing samada di tempat lawan atau pon di depan penyokong anda sendiri.Yang penting layan bola kat Internet sudah.Tiada kesempatan mahu pun kewangan yang kukuh yang mengizinkan aku untuk turut sama melayan aksi bola sepak Eropah di Stadium utama mereka.Andai lah perlawanan di atas di jalankan di Stadium Paroi,sumpah aku pergi!!
Menang penalti pon kire orait ar kan??Yang penting menang.Amat lah berbaloi kepada aku yang setia menunggu sehingga ke minit-minit akhir perlawanan,menahan kepedihan mata,bertiangkan batang mancis,menikmati kepulan asap rokok (Cik H,saya tidak merokok tahu),menunggu saat penalti memang mendebarkan.Kadang2 terasa menahan perut yang memulas mendambakan tandas cangkung lagi nikmat dari menonton sepakan penalti.huh..
Pasukan Chelsea,Man Utd,Liverpool,Bayern,Barca,Arsenal,(arghhh,,aku lupa lagi dua team) berjaya ke peringkat seterusnya.Adat pertandingan,ada kalah ada menang.Kalau ikutkan pak Kadok,Menang sorak kampung tergadai.Sesuai kah perumpamaan ini diadaptasi dalam entri ini?Sesungguhnya,aku sudak mabuk.Sangat mengantuk.Entri ditulis sebaik sahaja lega menonton sepakan penalti yang diambil Roma melambung tinggi mencecah awan Dania..haha
Ps:Aku baru boleh kembali ke dunia blog sebab Streamyx mengong satu Malysia aku rasa.Rajin2 lah cuba untuk menggunting rambut di post ini.Aku teruja.

5 comments:

AFIF-SAN said...

arsengal??

Lang Legar said...

yes2 arsenal menang..

always a Gunners, never a Gooners..

idatazira said...

taniah2 arsenal.
glory glory gloriaaa.

messi said...

barca mng...hahaha bgs2!!!pastikan mara ke final...hapus kan arsenal tu...lalala

penguin said...

thniah en alang.. x sia2 anda bsengkang mate kn..lalala~~~