Monday, January 12, 2009

::Error in progress::


Entry ini adalah paling express pernah dihasilkan.Terdapat kecacatan dalam surat khabar kompak no 1 negara,Kosmo! Bahagian sukan,terdapat kesilapan ejaan yang tidak seharusnya berlaku,tetapi masih boleh lagi dimaafkan.Mesin juga melakukan kesilapan,manusia juga begitu.Maafkan beliau ye..hehe

p/s: Benzema ke,Ronaldo ke,Arshavin ke,yang penting Aku sokong N9 gak..go Rita Rudaini Aidil dan Zaqwan termasuk juga Wan Jamak.

p/s/s:Terpaksa kurangkan sokongan terhadap Arsenal sebab aku anti Israel..huh

7 comments:

AFIF-SAN said...

bukan kurangkan..tapi hentikan....
sokonglah MU...
MU menang lawan chelsea taw?haha..

iovantgarde said...

MU???sory ar beb..gua tak berape nak in to lah MU ni..hahah..anything but MU..haha

AFIF-SAN said...

sukati lah...
pasni tggu MU blasah arsengal pulak..

zieda said...

arsengal?adakah?hahaha..ni pun error in progress gak ni..lalala..
blog awk sudah berubah seket..
berbeza la gak..

iovantgarde said...

to zeida:
haah..error gak arsenal tu..huhuh..mcane boleh ade saham israHELL dalm tu pon tak tau..huhu..nice tak blog ni?rajin2 ar singgah ye..

zieda said...

correction ye en alang...
zeida??mm..mcm error gak jek..
zieda la..i da cek kt link..tulis name salah..waaa..banyaknyer error..wakaka..
sy sentiase mengupdatekan pembacaan sy di blog awak..lalala
(betul ke ape y aku tulis ni..wahaha)

superior said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling