Tuesday, December 30, 2008

::Sekembali dari bercuti::

Aku sudah kembali dalam dunia berblog.Banyak perkara yang bakal merunsingkan dan merimaskan bebanan di kepala ini.Aku bakal berhadapan dengan pelbagai kesusahpayahan dan rintangan Algebra yang amat dasar sungguh sekali pdsa permulaan semester baru ini..erkk..sila abaikan penggunaan hukum Bahasa yang berterabur di sini..Banyak perkara yang ingin dikongsikan bakal dicurahkan dalam entry2 yang akan datang.Kepada sum1 yang telah berjaya menggembirakan hidup aku selepas ini,terima kasih diucapkan.Aku akan terus berblog untuk menghilangkan bohsan dan mengahancur lumatkan segala bentuk tekanan perasaan.

p/s: aku runsingkan dengan kondisi seorang pelajar semester akhir

9 comments:

AFIF-SAN said...

bagus lah...dah agak berhabuk la pulak ko punyer blog kan.
ternanti-nanti plak posting terbaru ko pasni... tQ lah ntuk komen2 itu ok?hahaha...

k0m4nd3r said...

Haha.. apesal pening palotak plak.. abangmu ini lagi pening.. 9/1 kene pergi syria balik semula.. hohoho...

iovantgarde said...

to afif:
ye..aku pon agak berhabuk dengan blog ak ni..tekanan tul apabile talian internet tiada..

to komander:
ala..syiria je pon..jiran sebelah umah mengamuk marahkan anak beliau pon boleh dgr kat syiria tu..dekat sgt..kih3

idatazira said...

"TELAH berjaya menggembirakan hidup aku SELEPAS ini"
mmgla cikgu isa boleh keciwa kalau beliau bc ayat ko. ahahh.

slmt berjuang finalis. [finalis tu kira mcm studen final year la jugak]

he. epi nu year.

iovantgarde said...

yup.. SELEPAS ini ar ..takkan sebelum kot..hehe..mcane ko tau aku tujukan blog ni kepada cikgu isa??haha..ko takleh salahkan aku sebab SPM BM aku pon A2 je..huhu

neway,tahnak for the wish..aku copy paste ucapan new year untuk ko gak..

IdzaRis79 said...

selamat berjaya...

AFIF-SAN said...

explaination ntuk komen idatazira:

SELEPAS INI bermaksud peristiwa akan datang, ini bermakne anda tidak perlu menggunakan perkataan TELAH yang mana membawa maksud sudah berlaku.

"TELAH berjaya menggembirakan hidup aku SELEPAS ini"

Ayat ini membawa maksud anda sudah pun melakukan perkara yang belum berlaku. Oleh yang demikian, anda memang layak dihina dan disula oleh cikgu isa. nampak sangat anda tidur di dalam kelas. mungkin bkn cikgu isa kecewa lah, mungkin cikgu rosiah yang kecewa.
~~sekian~~

iovantgarde said...

huhu..isu hangat ni..takpe2..aku pasti cikgu isa mahu pon cikgu roziah takkan bace posting aku kali nie..

tapi,kalau aku gune TELAH tu untuk menunjukkan aku telah pon gembira untuk masa akan dtg pon boleh gak kan?

Aku TELAH gumbira~~

idatazira said...

KU,
cikgu roZiah aja kimia.
cikgu roSiah aja bm.

..sah gebon nih..

perbincangan sikit:
err..mungkin anda dejavu kan?
anda telah mengalami peristiwa akan datang. wah!

ye tak ye..
boleh jadi jugaklah afif