Friday, November 21, 2008

::Sepi itu membosankan::


Ketika entry ini ditulis,suasana sepi,sunyi memenuhi segenap ruang rumah sewa aku.Tiada kedengaran hiruk pikuk hilai tawa (jgn ade mende lain yang mengilai udah..huhu) seakan-akan mencemburui keriuhan rumah sewa ni sepanjang satu semester ni. Ya,semua sudah mula bercuti.Aku pun bakal menjengah kampung halaman yang jauh di sana (Seremban je pun) dalam beberapa hari lagi.Kepada Ustad jiran sebelah rumah,saya akan pulang minggu depan,meriahlah surau kite tue nanti ye..Kak Rosmah pisang goreng di hujung taman,pisang goreng akak sungguh sedap.Sangap dah nie.Minggu depan saya nak beli 4 ringgit..makan sampai lebam.Cik Izan katering,petang2 boleh ar men badminton lagi..persiapkan diri anda..haha..Malam minggu di kampung halaman??Mana?Jalan Raja Chulan?Bulatan Gambir??Bukit Bintang??Layan..roger and out..ada fulus,gua layan (ayat ketua mafia di kampung Pak Bas).hahaha

....Sepi....
....Sunyi....
..Aku sudah bosan..
....umah seremban takde internet....
..Psm aku tak siap lagi..cadang nak buat psm cuti nie..

aku bercadang untuk berjumpa seseorang cuti ni.Bagi moral aku up balik..haha..

p/s: Aku tidak suka merempit
p/s/s: Aku juga bukan budak surau
p/s/s/s:aku suka bangat pisang goreng..hehe
..




Platipus:Nak men internet,dtg umah saye..

10 comments:

fAriefArihan said...

hurm, ade tepon umah tak? kalau kat rumah ade line telekom, bley la saudara alang melayari internet! =X

iovantgarde said...

line tipon umah ade je..tapi modem nye enggak ada..huhu..boleh gak ke cik farie??

razifmustapha said...

bosan, makin hari makin sunyi right? takyah modem2 nye, cucuk je kt laptop terus bleh main tenet, tak silap aku dail 1213 kowt. easy

iovantgarde said...

wah..good info..nanti balik ak try..tq ajib,,my sifu ni..promote2..hahaha

d3v073d_50uL said...

Loh alang oi...

awatnyer hang tak bawak balik internet umah hang tu. ade orang nak gune lagi ke kat garu2uda tuh?
aih~!
rugi woi~!

adil said...

fikri, psg streamyx combo r kt umh. murh pn murh!

fAriefArihan said...

hah! btol kate ceq razif tue..takyah modem2... kalau bkn 1213, try 1315!!! hehe... chaiyok!~

idatazira said...

bukan budak surau,
emm,,,dating tade dlm senarai ke?

iovantgarde said...

to adil : stremyx combo paling cikai pon RM60 kan??hermmm..akan d pertimbangkan..hhe

to farie : wokeh..akan di try n error,,klu tak dapat gak,dial 1314 kot..tekan2 kompom tak dapat..

to sekda : budak surau bukan,klu ftsal ak mmg kaki..hehe..dating??hermmm..dalm proses ar nie..hahaha

k0m4nd3r said...

TU la.. elok2 rumah ade tenet.. ko bawak p melake.. skang kat umah dah xde tenet.. haa.. kan.. sape yg susah?