Wednesday, November 26, 2008

::Hoyeh!!!balik kampung::

Mood hari ini sangat2 lah memberangsangkan kerana aku akang pulang ke kampung halaman.Setelah lebih setahun tak balik Taman Temiang Jaya (hahah..setahun ke??),akhirnya aku akan menjengah rakan2,sahabat taulan,serta imam Taman tersebut.Jenguk je ar,,singah nye tak..
Ye,aku sudah lama tidak hupdate ini blog.Atas beberapa alasan..
  • Arsenal aku tewas 3 games in row membuatkan aku sedikit moral down.Tetapi kemenangan tipis 1-0 ke atas Dynamo Kyiv semalam membuahkan sedikit keceriaan dalam hidupku..hahaha
  • Internet connection sgt2 lah hampes di musim cuti sekolah ini..maybe aku tak bayar bil 4 bulan tertunggak lah kot jadi connection2 sgt2 lah lembap..nak upload gambar kat photobucket pon berjanggut nunggu eh..tapi dah settel dah rasanya bil tersebut..
  • Aku kebosanan tahap gaban menyebabkan ketidakwujudan elemen2 humor dalam entry ak kali ini..huhu
  • Projek PSM aku terbengkalai tanpa ada sebarang progress..haduiyai..terpaksa aku shortkan tempoh cuti untuk memberikan belaian dan perhatian yang agak sempurna terhadap awek ke-2 aku ni..huhu
  • Aku rindukan mak n abah paling utama..So,aku mahu pulang jap lagi..doakan ak selamat pulang..
papai semua orang.Buhbye sumua owang.

9 comments:

VOY said...

Selamat bercuti Alang :D

d3v073d_50uL said...

Huargh...

menapak lagi ko kat garuda tu?
aku ingat ko dah balik dah...senyap jer kat blog ko..
hahahah~!!!!

iovantgarde said...

harap2 aku boleh gune internet kat umah nanti..hoho..selamat bercuti sume..

zieda said...

hye mr Alang..hehe...zieda here...bestnyer cuti...

iovantgarde said...

hye zeida,cuti nye dah lame..tapi baru nak pulang ke kampung halamn seremban,,ho0h0

k0m4nd3r said...

Mane Pareto? nape kali ini tiada kemunculan Beliau??

iovantgarde said...

pareto dan platipus sudah pulang ke kampung halaman masing2 dan tiada talian internet di kampung beliau..haha

VOY said...

zaman dah berubah sekarang kat kampung pun daha ada streamyx.. skali dah ade 3G ternga-nga kita haha

fAriefArihan said...

kamu dah pulang yek!!! takde sapela nak melawat laman sayE!~ =x
slamat bercuti...