Sunday, November 9, 2008

::rumah baru,perabot baru::



@upin02
"Wah,rumah baru Alang lah...!!!"


Ya..setelah sekian lama menghadap buku-buku ilmiah dan bertimban-timbun kertas A4 digunakan untuk mempelajari hint,(bukan belajar last minit,tapi,dah belaja awal2 tapi lupa..hehe),lalu mengakibatkan laman web firiworld-alang.blogspot ini telah lama terabai,akhirnya,satu pembaharuan telah berjaya dilakukan.Tidak ada peruntukan masa yang khas disediakan oleh penulis untuk laman blognya ini memungkinkan blog beliau ini akan merajuk dan membawa diri..erkkk..blog ade perasaan ek??

Laman blog penulis telah berjaya diubahsuai konsepnya daripada satu laman blog yang kebudak-budakkan,dan hanya digemari oleh segelintir golongan kanak-kanak ribena kepada satu laman yang ..... ermmmm..boleh lah....huhu



Selamat tinggal theme blog aku yang lama.Semoga dengan pembaharuan blog ini akan berjaya menarik minat anda semua untuk terus mengikuti coretan dan tulisan-tulisan di dalamnya.


p/s:kepada rakan-rakan bmcs,jgn le singgah blog ak untuk tgk gambar korang je..sah2 ak berase liat nak masukkan gambar korang kan..haha

5 comments:

insan prihatin.. said...

rumah jer baru ni,perabot lama jgk nmpknyer..perabot serupa je dr dulu,raya pn da lama xpired..

iovantgarde said...

rumah baru,perabot bersilih ganti ar,,hehe

sHe pHa said...

wah.
dh renovate la umah die.

pj said...

blah r arsenal!!

budak hingusan~

iovantgarde said...

pj nampak nye mcm fan MU je nie..betul kah?hahah