Monday, November 10, 2008

::Arsenal Namamu teratas~~::



1st half analysis



2nd half analysis


Hujung minggu yang paling bergaya buat aku dan rakan aku,Pak Nat ekoran kemenangan feberet team EPL kitorang untuk membenam Manchester United di laman rumah aku sendiri-Emirates Stadium.Nasri (goal scorer) tu kawan kepada Pak Nat

Perasaan bangga menguasai diri sendiri apabila selama 3 hari berturut-turut selepas kemenangan tersebut,aku rela memakai jersi away Arsenal tanpa perasaan segan dan silu.(Baju ini dibasuh tiap kali selepas pemakaian eh..)haha..

Dengan skuad baru nak matured,lawan full fit team MU,dapat gak ko menang kan wahai Arsenal.Cuma peristiwa kalah kat Stoke City tu buat aku sedikit moral down.Rasa macam nak je aku ganti tempat Wenger tu.



~Nama mereka Platipus dan Pareto~
Juga meminati Arsenal selepas kecewa dengan persembahan Man City


klik SINI untuk menonton beberapa highlight bolasepak.

8 comments:

paknat said...

hahaha...puas ati aku...pdn muka kt mamat poyo sorg 2 yg konon2 pminat setia man u la kan..dh klh nk cri psl lak...muhahahaha...idup asenal...

man u fan said...

blah r paknat~

tgk last game nnt r arsenal kat ne man u katne~

huh~

bdk hingusan!!

iovantgarde said...

ade org cakap.Mu main mlm tu tak cun..tapi,who cares kan,,janji MU kalah,,haha..betul tak nat??team kite mmg stailo kan..

p/s: teringt kenangan mraikan arsenal dgn Mu kat murni dulu nat..moral down capek ngn kelsen ngn amer tampin..haha

kaki cong/peminat bola said...

bila manU ke,arsenal ke yg kalah kemain hangin lagi..blh bwk begadow tu beb..bl kdah ke,penang ke,pahang ke yang kalah boleh wat dono je sumenyer,hahaha..mntak FAM siasat perkara ini..

iovantgarde said...

tak jugak kakicong/peminat bola..kat msia same gak pattern nye..cume tak ketara sgt je..kat msia diorang beperang kat forum..terutama fan kedah ngn selangor..huh..majulah sukan untuk negara..hehe

pengaman PBB said...

smalam da kalah beb,dimnakah consistency nih..kjap kt d atas kjap kt d bwh,mcm roda..

pengkritik arsenal no 1 said...

dasar budak hingusan x sedar diri..woi,jgn harapla ko nak bawak pulang piala ke emirates..main macam malaysia main,ader hati nak bawak pulang piala..cis!!!!semalam dah kalah 2-0..hahahhaahahahahhahahaahahahahaah..aper citer?tgk MAN U,dpt belasah stoke city 5-0..tp arsenal?kne gol dengan throw in DELAP je,,hahahaha..klo bola throw in die pun xleh nak halang,cemana nak halang rembatan kencang??lemahla arsenal...benci I..

iovantgarde said...

wah!!hangat sungguh entry Arsenal ak ni kan..haha..long life Arsenal..yeeeha!!