Sunday, November 2, 2008

::Final Exam telah berada di penjuru::

Indah,terasa bahagia dah sangat menenangkan diriku ini apabila tika dan saat aku mendambakan seseorang untuk memberikan semangat kepadaku bagi menghadapi Peperiksaan Akhir Semester ini,hadir seorang gadis dalam hidup ini memberikan pesanan yang amat berguna menjadi pembakar semangat bagi menghadapi.

Maka,aku tak perlu rasanya untuk menjadi seperti Azroy,membawa diri sambil menunggang motor Scrambler untuk mengulangkaji pelajaran di Rembau (lokasi penggambaran filem tersebut) dan lebih spesifik lagi di bawah payungan pohon kelapa sawit,ditemani dengan deruman enjin kenderaan dan desiran air sungai.

Kata-kata semangat ini hadir dari seorang gadis yang aku kenali,tetapi tidak mampu untuk memilki hati beliau.Tapi,terima kasih juga diucapkan kepada beliau.

::boleh skor lah untuk final sem ni..hahaha::
@blogmenjerit

13 comments:

member ko said...

alang...awek ko ke ni??fewittt..ble nak kawin lang

din said...

alang..aku komen ni...ko beria2 ek suh aku komen kt blog ko..x der org nak komen ke?oleh kerana aku dipaksa,aku nk ucapkan gud luck in final exam..bye..ni last tau aku komen ni..jp g jgn suh aku komen lg..ingat tu..nti ader nyer org nak komen kat blog ko ni..promote la skit..walaupun x laku n xder org nak masuk,tp suatu hari nanti mesti ramainye komen..dah2..ingat,ni last tau aku komen..

Anonymous said...

ko bior betol lang...aweks aku tuh.hahaha...mane ko nak letak scandal2 ko yg lain..

fAriefArihan said...

alang, u r so perasan.. but sape kesah kan? hehe... gudluck for ur final! =)

idatazira said...

bolehlaa..
:P
man needs woman.
PEACE!! weeekkk..geli

k0m4nd3r said...

Wow! sapekah beliau yg berada dalam gambar tersebut? hohohoho..

iovantgarde said...

kepada din:
Ye..pas ni,aku tak suh ko komen dah..ko kemen ar sindri..hehe

iovantgarde said...

kpd en anonymous:
adakah ini awek anda?takde tag nama pon??"hahah

iovantgarde said...

kepada farie:
hehe..sekali sekale nak perasan ok gak..thanx for the wish..(",)

iovantgarde said...

kpd cikda:
yup..ak memang lelaki yang memerlukan wanita..hehe..laki takleh pregnant,,wooo

iovantgarde said...

kpd komander:
beliau merupakan awek ku yang terbaru..hahaha

k0m4nd3r said...

Cakciboi.. hahahaha...

Felicia F. Ramzi said...

bikin gelak..hehe