Saturday, November 1, 2008

::Perempuan melayu terakhir::

                                  

Memang tidak dapat dinafikan,moment ketika semua insan sedang lena diulit mimpi-mimpi indah,tatkala sang musang keluar mencari ayam dalam reban milik jiran sebelah rumah,laman web memaparkan aksi-aksi sebarang genre video di'surf'.Maka terjumpalah satu klip video adegan perempuan bergaduh dengan bf beliau dalam Putra rasanya.Ya,rakyat Malaysia memang seorang pendengar yang setia.  Layan..

p/s:Kepada rakan-rakanku yang sudah ada komitmen,sila jangan berlaku curang.Kelak anda mungkin seperti mangsa di atas.

5 comments:

razifmustapha said...

memang gile, tak hirau langsung org sekeliling, memekik mcm org gile, agak2 la pun gado ngan bf. huh ape nak jadik pompuan zaman skang. huhu

ameenahaziz said...

sgt dahsyat tu...mmg dasar pompuan murahan...terhegeh2 kat jantan..ape yg tergadai taktau,smpi psiko mcm tu..

iovantgarde said...

ak pon tak tau nape terpekik2 camtu..ade ar yang da tergadai tu..mungkin barang kemas mak die,laki tu da gadaikan ke kan..mane nak tau..huhu

Felicia F. Ramzi said...

tak baik kita berprasangka buruk. kita tak di situasi dia. mungkin tindakan perempuan itu agak melampau,tak hiraukan persekitaran tapi tak baik sampai kita kata ada yang tergadai...

btw, i rasa tu ktm la..tgk ruang, n tgk perjlnn one station to another station mcm lama. [(",)]

iovantgarde said...

hermm..i rasa camtu gal felicia..btw,maybe her bf hurt her feeling too much.Tu yang samapi tak ingt org sekeliling tu maki bf die