Thursday, November 13, 2008

::Berita sukan- Jersi Malaysia Baru::


Gambar di atas menunjukkan gambar terkini Jersi Malaysia bagi menghadapi saingan Kelayakan Piala Dunia 2014 di Gutemala..haha..Body fit memang body fit dah,tapi tak berkenan dengan kewujudan tanda salib di tengah-tengah.Jersi ala-ala jersi away Inter Milan season lepas.Pada hemat dan fikiran semua,tidak wajar rasanya pihak berwajib tersebut memilih design Nike yang macam ni.Sentimen agama tidak dititikberatkan.Aku rasa macam nak terjah pejabat FAM tu and tanya direct pada Cik KJ terus..huh..



Pareto:"Jersi dah cun,main tak seberapa.Pareto main kat kampung pun lagi power tau."

11 comments:

chokilala said...

tgk la.. benda ni akan jadik isu nanti. sbb obvious sgt cross dia tu. percayalah

iovantgarde said...

hermm..mmg akan jadi isu kat parlimen nanti..tak pon,jadi isu kat kedai2 kopi je..hehe

razifmustapha said...

peh! jersey macam gay! hahahhaha

iovantgarde said...

Ajib,ak rs ko beli jersi ni selai,pastu try pakai..ok kot ak rase..nescaye akan kelihatan muscle 6 pack d perut mu itu nanti..hahah

VOY said...

huhu.. mmg obvious pun jersi ni ada cross kan? Aish sape la design

komeng said...

jersi da body fit,tp mn xpnh2 nk fit..haha,apa cter??

pengkritik said...

jersi fit mmg cantik dipandang,tetapi sekali tgk macam sukan bina badan,sekali tgk lagi macam GAY..haha.jersi x penting ubah,permainan malaysia harus berubah..bukan x nak sokong malaysia,tapi aku dah bosan menunggu dan menunggu MALAYSIA ni kuat..aku dah berpindah angin ke liga inggeris dah..

iovantgarde said...

ak rase,muke pemain bola msia ni takleh jambu sgt kot..ko tgk supermokh,ade tak ie wat rambut pacak??tak kan..tapi,,men power tu..ilek je..

iciks said...

nampak macam carlsberg n tiger kt penjuru kiri...masyaallah baju....dlm tv dinafikan...

iovantgarde said...

kite just wait n see mcane FAm nak handle diz matter..huhu..

khairul anwar@undang said...

bro, bawak bende ke atas
aku pun x puas hati gak
dengan corak jersi nie