Friday, September 19, 2008

::Berbuka Puasa Di kala Tengah Ramadhan::


Salam Sejahtera semua pembaca blog aku yang tidak pernah putus-putus tumpang lalu dan menyinggah di laman blog aku ni..Cukup sekadar mukadimah..hehe..@ipin01 Tadi,setelah 19 hari puasa di bulan Ramadhan,dan hanya sekali berpeluang berbuka puasa bersama family di Seremban,akhirnya kali ini aku berpeluuang gak nak berbuka puasa bersama-sama rakan sekelas..4 tahun mengaji kat UTeM ni,kali ni je dapat bukak puasa ramai-ramai..Meriah gak..Tak menang kaki Pak Cik kedai depan Kings Hotel tu nak amek 30 order dari bebudak nie.@ehsan02

Kredit to Azreen dan Razak sebab berjaya organize majlis simple nie..Nice work gak ar pada pendapat aku..Plannig secara simple je..Pastu rakan-rakan kompom support..cewah..

Banyak gak ragam dan kelibat rakan-rakan yang aku peratikan..Ada yang order double treble lebih hangat dari biasa..Layanzz..ada yang order alakad jer tue pun tank dah full..tapi,semua berpuas hati..Sessi photoholic tetap ada seperti biasa..Yang dress up masyuk tu.beruntunglah kamu sebab dapat masuk dalam kamera BenQ 8megapixel aku ni..Ada gak yang amik kesempatan untuk mengusha anak-anak dara pakcik yang duduk di meja hadapan bertentangan yang mempunyai 4 orang anak dara yang cun bangat..huhu..Akan aku jadikan kenangan paling abadi dalam sejarah hidup aku..Terima Kasih rakan- rakan. Nah..nikmati juadah berbuka puasa budak2 ni tadi..@ipin02

5 comments:

Anonymous said...

aku saja jer lalu..dak alang nk sgat komen...

apisz said...

apala lang,ejaan banyak yang berterabur..mcm dak baru khatam buku 'MARI MENGEJA'(buku ms darjah satu,warna oren) jer...

ameenahaziz said...

hehe..makin ari,aku makin ska sggah kat blog ang...best...huhu

iovantgarde said...

trimas sebab sudi singgah blog ak..akan dipertingkatkan mutu dan kualiti blog ak nie..eejaan tu,kire halal lah yek..hehe

bayan1 said...

blog alang x best.. bosan.. letak citer2 porno ke ape.. baru masyuk!!