Wednesday, September 17, 2008

::Anak Cik Ramdhan bakal dilahirkan::

Yes!!!Akhirnya terbuka pintu hati aku ni untuk meletakkan lagu raya sempena Syawal yang bakal menjengah tiba kali ni..(Wah,ayat tak nak kalah..huhu)kalau pelawat sekalian nak dengar lagu raya sambil 'menye surf ' blog aku yang tak berapa cute ni,tekan je PLAY pada iPOd Nano 80G aku kat sebelah tu..hahah..selamat berhibur semua..

P/S:memang sengaja aku takknak buat aotuplay kat iPOd aku tu..selera memasing ar kan..kadang2 suka dengar musik time2 tgh surf,,kadang-kadang ada yang damn bile dengar musik..so,ikut pada keselesaan memasing je..


Bawah ni aku senaraikan beberapa lagu Bertemakan Hari raya Yang tengah ngetop kat mana-mana corong radio mahu pon di kalangan ringtone sahabat-sahabat ku..terutama Rasid..hehe..kalau nak download,klik kat nama lagu tu terus..

Takbir Hari Raya(Ramai)
Selamat Hari Raya(Saloma)
Dendang Perantau(P.Ramlee)
Suasana Hari Raya(Sharifah Aini)
Seloka Hari Raya(Uji Rashid & Hail Amir)
Dari Jauh Ku Mohon Maaf(Sudirman)
Selamat Hari Raya(Ahmad Jais)
Bila Takbir Bergema(Rafeah Buang)
Cahaya AidilFitri(Black Dog Bone)
Selamat Hari Raya(Fazidah Joned)
Kepulangan Yang Di Nanti(Aman Shah)
Aidilfitri(Sanisah Huri)
Menjelang Hari Raya(D.J. Dave)
Selamat Berhari Raya(Rahimah Rahim)
Lenggang Mak Limah(Halil Chik)
Balik Kampung(Sudirman)
Satu Hari Di Hari Raya(M.Nasir)
Bergema Takbir Dihari Raya(4U2C)
Pulanglah(Aishah)
Setitis Cahaya Di Aidil Fitri(Aishah)
Ku Pohon Restu Ayah Dan Bonda(Al Jawahir)
Pulang Di Hari Raya(Asha Malik)
Selamat Hari Raya(Awie)
Bersama Di Hari Raya(Cenderawasih)
Esok Hari Raya(Dr Sam)
Miskin Kaya(Firdaus)
Di Suatu Hari Raya(Hijjaz)
Salam Aidil Fitri(Jamal Abdillah)
Musafir Di Aidil Fitri(Jeffry Din)

2 comments:

encikpundak said...

ko ni suka suka je ko letak link download. ko ni mggalakkan cetak rompak. kesian laa dorang ni cipta lagu sedap2 penat2 tapi xdpt ape pn.. hahaha

iovantgarde said...

haha..ak menyupport industri lagu raya msia..hehe..lagu lame2 gak yang best..lagu baru mcm hampeh..