Friday, February 27, 2009

::Award 2009::

Award from afifsempoi

Teruja,bangga dan rasa terharu..Hampir menetek menitis air mata dalam kantung kelopak mata ini pabila mendapat anugerah blog Sempoi daripada Afif,bekas rakan sekolah lu yang kini sedang berusaha tahap gaban untuk menghabiskan Master Level beliau di UTP.Beliau masih single ketika kali terakhir aku berjumpa bertentang mata,berbalas tumbukan padu maut dengan beliau hampir setahun yang lepas.Ya,setahun lepas tak jumpa,,tapi siapa tahu kan,dunia sekarang,teknologi di hujung rambut,picit2 sahaja kamu akan dapat berhubung dengan makwe family kalian bukan??

Terima kasih sekali lagi..

kalau anda rajin,sila lah usha blog member aku ni.Contest sedang diadakan untuk menarik trafik ke blg dia ni..haha..RM10 tu jep..Siapa tak nak??


Ps: Teringin gak nak sambung master,,,,tapi..... Cik H,macamana?ok tak kalau sambung Master tahun depan??heheh

2 comments:

AFIF-SAN said...

wah..ni post khas buat saye la ye?
saye mmg salu jek ke blog anda, tapi akhir2 ni anda jarang update blog, mby sebab FYP..

setahun ke xjumpe?agak lame ye?mmg la, saye salu ajak anda jumpe, tp anda asik jual mahal..

emm..sangat betul, ni salah satu usaha menarik traffic, alhamdulillah, agak berkesan..
jadi anda sila post pelbagai ragam slogan itu ye?

nak sambung master?sila ke UTP.. saye cube rekemen bukan saje anda, malah Cik H (Huzaimah). Tahun depan susah dapat kerja, sambung blaja sudeyy...

idatazira said...

bkn korang ade jmp ke kat wedding akak gunjay ri2.
xsampai setaun pun tu.
hish.

cik H yg misteriiii.
hoho