Wednesday, October 22, 2008

::Rogol dalam bas??::

~~bas sekolah durjana~~

Terasa panas hati apabila membaca keratan akhbar di harian Metro hari ni.Tajuk sisipan akhbar tesebut, "Rogol dalam bas sekolah".Penuh dengan sifat kebinatangan ke lelaki-lelaki Malaysia sekarang ni??Apalah dosa budak suci tersebut,dengan niat murni beliau nak pergi menuntut ilmu,tengok-tengok naik bas dirogol tanpa belas kasihan.Baru F2 je budak tu.Tapi akibat nafsu menguasai diri pemandu lahanat tu,tak kira umur,taraf sesorang.Semua nak di balun.Huh..Kadang-kadang nak lepas kan adik-adik keluar hang out ngan kengkawan die pon da tak beran dah.
Kepada pemandu bas sekolah tersebut:
  • Ape ke bodoh nye ko g bantai budak kecik tu?ko tu da kawen,anak nak tekeluar nanti,,da sangap sgt ke??
  • Better ko g men dengan pelacur ar,,paling cokia pon kua RM20 je,,ni ko g bantai budak skolah tu,da kene sebat,pastu penjara 20tahun..lahanat tul ar ko nie..
  • Ko ni buat malu kaum je ar..Tapir tul..

Nak baca cerita sepenuhnya,klik sini..

2 comments:

k0m4nd3r said...

RM20? oit.. cam ade pengalaman je.. :D

Anonymous said...

vlaganje denarja [url=http://www.vzajemniskladi.info]skladi kd[/url]