Thursday, October 9, 2008

::MAri berjalan raya umah Naim::

wah..entry yang semakin segar..Penulis masih lagi berada dalam mood berhari raya..Ditambah lagi dengan kejayaan menyiapkan PSM-Projek Sakaratul MautGasp,Projek Sihat ManjaConfused,Projek Sangat Mudah dan beberapa lagi koleksi name yang disenaraikan oleh rakan-rakan UTeM yang lain seperti yang diwar-warkan dalam YM memasing kan..Habis bebanan 1tan ke atas bahu budak2 nie..haha..

Penulis telah berkali-kali diingatkan oleh para sahabat,tak kire lelaki mahu pon perempuan..untuk mengupdate dengan kadar segera gmbar semasa beraya di umah Saudara Naim..ish...tak nyempat2 budak nie..mcm aku amek subjek blogging plak kat utem ni kan..heheh..kiddin~~@ipin02

~~Bagi can kat owner kamera nak beraksi~~Grin

Nah..amek ar dan tataplah gambar korang sume..Mane yang takde dalam gmbar tu,pasni silelah bergerak aktif sikit ye..mencari kedudkan kamera 8.0 megapixel ak..alert bile ternampak pantulan flash dari kamera ak ni..kompom dapat masuk inter frame..hehe..kot ade yang sensored2 tu,ak tak masukkan lah kan..kang jatuh plak saham memasing..Kepada Amri Asyraff,,mintak maaf..gmbq hg tak banyak..haha..klu ade pon,,aksi kurang enak untuk di pandang..


Aksi candid pertama


Ni lah padahnya..bile pompan dapat kamera aku..huhu

Candid lagi

Terima kasih kepada Ahmad Naim..Ade sekpeing gmabar Naim..ak masukkan gak ar kan,,kang kot tahun depan tak jemput dtg plak kang..hehe


Credit to Ayah ahmad Naim..Masakan mmg superb,,tapi penulis tak bape nak enjoy the dishes..sebab dah bantai nasi goreng sotong sebelum pg beraye,,huhu..Naim..Tahun depan jemput ar lagi..haha


6 comments:

AiEM said...

sebenarnya aku amat berbangga kerna dpt menjemput rakan UTEM utk ke rumah aku.tp aku sedikit terkilan sebab melihatkan rakan2ku xdpt makan dengan cukup disebabkan kebanjiran org yg hadir ke rumah aku.aku mohon maaf la bagi mereka yg x dpt mkn dgn cukup wkt bertandang ke umah aku tempoh hari.aku harap korg x serik nak dtg lagi..insyaallah jika ade rezeki aku akan wat lagi...

projekmah said...

haha, dpt makan pon dah cukup baek. yg tak jemput ni lagi sedih wooo.

encikpundak said...

yela aku komen.

Komen aku=Kurangkan hiasan rambu ramba, smiley yang beranimasi kerana aku pening. Aku mahu baca tulisan kamu bukan gambar animasi kamu. huhuhu

Ringkaskan layout. Itu lebih menarik. Orang datang baca entri kamu tahu.

iovantgarde said...

huhu..time kasih kepada yang menjatuhkan beberapa kmen..haha..

Hiasan tu aku saje je ak testing power..terhibur sikit org nak bace blog ak kan..tengok pade animasi2 tersebut..rase aman je hati ini..haha

iovantgarde said...

zam,,naim bukan tak ajak..tapi,aku ingat nanti2 kot die wat lagi open house,,untuk sume dak matrik kmm..hehe

paknat said...

testing2