Monday, September 1, 2008

::Ramadhan Datang Lagi::

PirateSarcasticohnoesMoney-mouthLipsareSealedLargeGaspKissHotHeartHaloGrinAngelAngryFaceBlush

Alhamdulillah..tahun nie ak diberipeluang lagi nak berpuase pade bulan ramadhan..Puuase wajib tu..Pose sunat dah jadi amalan harian ak dah..hehe..mcm riak+takbur plak kan..

Berpuasa..puase...pose...kompom siang hari budak2 umah ak akan dipenuhi dgn aktibiti yang boleh meningkatkan pahala puasa..Amir dgn YM bersama teman tapi mesra die,di samping menonton National Geographic kat youtube,(ilmiah ar sgt) hehe..Big boss?Study sepanjang mase ar kot..kuat study gak big boss garuda nie..Geng DOTA,kesempatan ni lahakn digunakan untuk melenjan DOTA sampai bukak puasa..jgn smpai lupe nak pg bazar beli juadah sudah..Deng?Die msti ar penuh aktiviti ptg..complete set satu bulan ramadhan nie..mesti ade janji temu nak g bazar dgn teman2 tapi mesre die..haha..
Lagi sowang dak umah ak,Hapiz..Mundar mandir dlm umah,,dari dapo ke ruang tamu..cek ape2 brg dapo yang tak cukup nak bagi jadi cukup..hehe..betul ke fakta nie?

Pape pon aktibiti korang,jgn ponteng pose..Tuhan marah woo...

okai..Selamat berpuase..Pose penuh,Raye baru boleh penuh..hahaha


WinkVeryAngryUndecidedGrinStickingOutTongueSmilePirateohnoesMoney-mouthLipsareSealedLargeGaspKissHotHeart

4 comments:

Anonymous said...

Apabila tiket bas habis!! Apa pendapat korang bagi pelajar2 yang nak balik kampung beraya tapi tiket bas dah habis dijual??? Apakah yang sepatutnya di buat bagi mengelakkan masalah seperti ini berlaku lagi.

Kerana hampir setiap tahun masalah seperti ini akan terjadi kepada semua pelajar2 yang belajar luar dari negeri masing2. Sedih pun ada bila balik lewat org dah sambut raya dia baru sampai, itu x pe lagi ada yang langsung x boleh balik huh sedih.. sedih!!

http://www.voy.com.my/2008/09/02/tiket-bas-balik-raya-habis/

iovantgarde said...

nasib baik lah ak duk belaja dekat je dengn rumah family,,hehe..tapi kesian gak pada rakan2 yang duk jauh nie..ade yang terbaru,tiket bas sampai seratus lebih..gilo ko apo???!!!huh...sape nak bela nasib pelajar mcam kite ni ek?

Anonymous said...

aku 3 ari ulang mc weh bru dpt bli tket...

iovantgarde said...

takpe..at least dapat gak tiket nak balik raye kan?hehe