Friday, September 5, 2008

::Inikah Model MPV Proton Yang Terbaru?::

Setelah sekian lama tak berpeluang nak update blog<atas sebab-sebab tertentu> akhirnya aku kembali ke arena blog..Yang pastinya kali ini akan lebih serius berbekalkan baju YUBIYU yang baru aku dapat..hehe..semangat extra tu..Tadi,selak punya selak,terjumpa satu artikel kat internet ni.Artikel tentang ura-ura kehadiran model MPV terbaru dari Proton..(yang ni lagi cun dari Proton ARENA dulu)..Agak menarik design body MPV ni..Ada dipengaruhi dengan elemen dari kereta MPV dari model-model lain yang dah terkenal..Bila lah Proton nak launching model terbaru dia ni pon aku tak berapa pasti..Yang penting,aku berbangga dengan kereta Nasional..hehe..layan.
.

7 comments:

Anonymous said...

hahahahaha.............,bgtau ja la........,terus terang ja la....,bil internet xbyr....,mmg ar xleh nk update blog....,hahahahahaa.....,ayam garuda....

iovantgarde said...

tu pasal ak cakap sebab2 tertentu..cet..sape lah name empunye komen nie..mmg akan ak beduk klu ak jumpe..haha

Syammil said...

maybe ni la bentuk mpv proton.dh bnyk gmbar aku tgk smua lbh krg ni ja.mybe mac thn dpn proton nk launch mpv ni..

harga plak lbh kurang rm70-80k..so klu hang bli pn bleh gak

iovantgarde said...

tu ar pasal..aitu sape g site proton kat shalam tu,ade ar kot rangke MPV ni kan..paper hari ni cakap die nak release tahun depan..pasaran ke asia tenggara gak

sHe pHa said...

ade pertandingan untuk cr nama mpv ni kan?masuk ka.huhu

iovantgarde said...

hehe..haah..ade pertandingn suh bagi name..dah masuk pon,,untung2 boleh menang dapat sebijik mpv
haha

Anonymous said...

mpv SERAMA...boleh?