Tuesday, January 6, 2009

::Kaya sangatkah mereka?::



Sejarah selama 4tahun aku belajar di UTeM ni,port parking motor aku adalah antara yang paling hujung di dunia.Adakkah mereka-mereka ini sudah terlampau kaya?Atau pon yang adik-adik junior ini sudah bosan dengan janji2 manifesto yang ditaburkan oleh pemimpin MPP di atas singgahsana tersbut menyebabkan mereka terpaksa mengepow bapak masing2 atau pon menggadaikan duit simpanan untuk motosikal sendiri?Kesannya,amek..parking jauh nak mampos!!huh..Aku mendambakan sebuah parking lot seluas Stadium Paroi.Oke tak??

Aku tertekan..

p/s:sape ade sticker utem terpakai?bagi aku..haha

12 comments:

sHe pHa said...

jgn ckp moto.kereta pun same je.
sebelum smpi kelas die punye berpeluh mcm join marathon.
susah sgt,naik beskal je.leh parking dalam lg.
badan pun sehat.otak pon cerdas.

iovantgarde said...

hahaha..mcm join marathon tu..eh,anda masih di utem kah?atau sudah mendapat tawaran kerja di melaka?hehe

idatazira said...

senaman kan baik utk kesihatan.
lgpun, kan usia dah meningkat, jd senior kenalah byk berkorban.
demi kejayaan anda, usah mengeluh.
heh.
wink wink ~.^

sHe pHa said...

masih menunggu tawaran kerja sebenarnye encik alang.hihi.
masih dalam kawasan liputan melaka.

iovantgarde said...

to cik sekda:
ye..saye tahu saye berumur 23tahun ini,dan anda baru 22 kan?jd,sy tidak mengeluh demi untuk segulung ijazah..erkk~~

to she pha:
owh,masih dlama kaw liputan rupenye,,bagus,,masih Yubiyu..hehe

k0m4nd3r said...

Kalau exUteM bleh jadi yubiyu x?

iovantgarde said...

to komander:
boleh..yubiyu gak..asalkan anda mengenali sape pak guard Doremon..hhaha

penguin said...

klu en alang nk dpt parking yg dekat,sila la dtg awl ke kelas ye..lalalala~~

iovantgarde said...

iye cik penguin,sy akan dtg awal kelas awl pasni..seawal subuh..huhu..klu dapat paking jauh gak,tak tau lah..kua utem lah kot..hahah

sHe pHa said...

kalau di luar kawasan liputan melaka pun semangat yubiyu masih berleluasa dalam diri.

komander - saye dengan rasminye mendaftar sebagai exUTeM 19hb Dec lepas.ye,masih boleh walopun saye hanya knal pakgad papa yokies.

striker said...

inilah hasil kegagalan sistem pengangkutan UTem..yang berkenaan sila ambil perhatian..

alerts said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes