Saturday, September 27, 2008

::Kad Rayae::

@bising@garu@jelir@jelir@takbole@ketuk@rindu@penat@cinta@soal@sengihnampakgigi@kenyit

~~Selamat..Aidilfiri...Ka-pada Saudara serta Saudari~~
Satahun~~Hanya sekali..Mearyakan Hari yang Mulia ini~~

hehe..lagu arwah Saloma berdesing kat MP3 enset Sony Ericsson k618i ak ni
haha..

Takde ape yang penulis ingin kongsikan pada hari ini..penulis keletihan apabila dikenakan kerahan tenaga sepanjang hari untuk menyiapkan Kerja2 touchup rumah big boss penulis..(huhu..rumah bapak penulis lah tu..ape ke slow sgt nie..hehe..jgn terasa ar)..Letih pon tak hilang lagi nie..tetapi ekoran ada sesuatu yang ingin dikongsi oleh penulis bersama para pembaca,maka digagahi juga mata penulis untuk menulis dan mengepos entry ini..@malu

Kad Raya Vs kad maya?Which one is better?Penulis tak kisah..same je ak rase..ayat dalam kad tu tujukan nak sambut raye gak kan??@ayamSo,apabila penulis membelek2 laman peribadi FS beliau yang mempunyai hampir 300 friend in list tu,terdapat pelbagai bentuk Kad Raya telah dihantar oleh rakan2 penulis.Maka,takjublah penulis dengan keprihatinan dan kepekaan rakan nya terhadap kehadiran diri beliau dalam friend list diorang..@doa

Nak dsimpan kad raye tersebut,nak kene print lah kan..life cost akan meningkat..@ketuk Untuk menghargai pemberian dan kiriman kad raya rakan2 beliau,ingin penulis ber share lah dengan pembaca blog sekalian sedutan beberapa jenis kad raya yang selamat diterima oleh penulis tanpa ada sekatan dari pihak Fs sendiri..Bak kate omputih,sharing is caring ye tak?@kenyit

Money-mouthKoleksi kad Raya pertamaStickingOutTongue

@pelukKoleksi Kad Raya Kedua@cintaPada kesempatan nie gak,penulis yang bernickname alang nak memohon beribu kemaafan kepada semua rakan2 yang pernah sama-sama menuntut berjuang dengan penulis.Kalau ada yang terkena bahan tu,kire halal lah ek..hehe
Kepada BUt,jgn
serik nak bawak aku naik kerete proton saga tahun 1987 ko tu..even aircond kete rosak,ak tak penah segan naik kete ko tue..haha

Semue bebudak umah Garuda..Mintak
halal segala yang terlebih terkurang..ARSENAL memamg teampaling power dalam EPL@guling (off topik plak)haha..

agak2 kan,siti ngn dato' K diorang bace tak blog ak nie?sebab ak teringin sgt tengok diorang bace blog ak ni n reply sepam dua msgbalik..hahah..


Nah..kad raya virtual paling kreatif pernah penulis hasilkan khas untuk semua rakan2 penulis..



SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR BATIN SEMUA
(aku yakin tagline raye ni akan kekal same sampai bile2..pecayela..hhahah)


@bidadari@henti@callme@telefon@tensyen@tata@mata@satu@diam@rajuk@gila@raya

4 comments:

encikpundak said...

poyo gle gmbar ko lang. cam nak bg pelempang je... haha bajet tak bleh blah

iovantgarde said...

hahaha..itu gmbar ala2 izwan pilus tue..ensem kacak dan mahacho kan?ni susah jadi org kurang upaye nmcm ko dak..dari mtrik lagi ak ngn boo slalu bahan ko kan..haha..0-0 ek

KeMbo RoyAL said...

terima kasih seadenye dari kembo kepade alang...ade gak kad raye aku kat sini..wahaha

iovantgarde said...

mmg lah ade ko nye kad raye kembo..bermain air d bibir gigi air..haha