Sunday, July 20, 2008

::Kubah terbang??::


Samada boleh percaye ke tak,ta tau ar nak cakap..first time layan klip video ni boleh terpegun gak ar..malah boleh mendatang kan keinsafan terhadap diri ini..Alhamdulillah..Tapi klu tgk dari segi lain,Indonesia ni extremist sikit bab2 agame nie kan..so,klu nak cakap lebih2 pon tak leh gak,,kang tak pasl2 kene tangkap kang..huhu..jadi,lat sini ak nak kongsi ngan sume pembace tentang satu peristiwe yang menakjubkan berlaku kat Indon..Kubah terbang semase pembinaan masjid baru..Klu teliti lame2,ade kemungkinan gak diorang gune kren nak alihkan kubah nie..Tapi,klu tgk pade komen2 yang dibagi kat youtube nie,golongn extremist ni ade yang terlalu agungkan la plak..siap masuk bite tiwi nasional diorang lagi tu..hmm..boleh amek jadikan pengajran ak rase..pape pon,Allah yang Maha berkuase.Nak tgk klip video tu?klik kat link bawah nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Cs0taJrwYII

2 comments:

paknat said...

aku rs benda tu btl dow..klau x btl xkan bleh msuk tv kan??

iovantgarde said...

tu ar pasal..tivi indon nie susah gak bite2 mcani klu nak aprove..ntahlah..ade kebenaran nye kot